شما اینجا هستید
اجتماعی » ظرفیت بالای گردشگری تجاری جوانرود برای استان

ظرفیت بالای گردشگری تجاری جوانرود برای استان

گردشگری تجاری در شهرستان جوانرود نقش انکار ناپذیری در توسعه همه جانبه استان دارد . اگرچه بیشتر مسافران به این شهر ، مسافر و رهگذر هستند تا گردشگر ، اما تعداد زیاد آنان و اینکه در شهرهای مختلف ایران به قصد خرید به جوانرود مراجعه می کنند ، پتانسیل خوبی برای ایجاد بسترهای گردشگری و جذب آنان به ماندن در این شهرستان است . اگر در شهرستان های استان و به صورت ویژه شهرستان جوانرود ، زیرساخت ها مبلمان شهری ، بسترهای اشتغال پایدار در روستاها ، رونق اقتصادی و بهبود وضعیت معیشتی  شهر نشینان و روستاییان فراهم گردد ، گردشگری تجارت ، سلامت و اکوتوریست به صورت خودکار شکل خواهد گرفت و بیشتر از پیش رونق خواهد یافت .

یکی از این بسترهای مناسب بوم گردی ، توسعه گردشگری در روستاهاست  . که با مشارکت مردم و با حمایت مسئولین ، در روستاها و در قالب بوم گردی به توسعه گردشگری در این شهرستان کمک خواهد کرد . توسعه و عمران در شهرها و رستاهای شهرستان جوانرود در گرو تعامل و هماهنگی مسئولین در روده های مختلف استان و شهرستان دستگاه های اجرایی است که باید این مهم بیش از پیش تقویت شود .

با وجود اینکه جوانرود شتابان مسیر توسعه ی خویش را دنبال می کند و ظرفیت تجاری آن واقعیتی غیر قابل انکار است ، اما علاوه بر بازرگانی و خدمات در حیطه ی گردشگری ، بیمارستان ( توریسم درمانی ) دانشگاه پیام نور (بین المللی) ، کشاورزی و… نیز می تواند سیر توسعه استان هموارتر سازد .

وجود جاده سلامت و مراتع و مناظر بکر شهر جوانرود از دیگر بسترهایی است که باید بیشتر به آن بها داد و پس از تکمیل زیرساخت های گردشگری در مناطق مختلف شهری و روستایی شهرستان ، گردشگران را به سمت و سوی گردشگری سلامت و اکوتوریسم تشویق نمود .

اما از مشکلاتی که در حوزه ی شهر جوانرود به عنوان مرکز شهرستان وجود دارد ، ازدحامی است که تنها در یک روز و برای خریدهایی ارزان به شهر گسیل شده اند .

در وحله اول این جمعیت رهگذری هستند و درصد بالایی از آنان کمتر از ۲۴ ساعت را در شهر سپری می کنند زیرا هتل ها و مسافرخانه های شهر اندکند . و در وحله  دوم با ایجاد ترافیک و شلوغی تنها در یک مکان و خیابان مشخص امکان پراکندگی و توزیع مناسب اقتصادی را تقریبا غیر ممکن کرده اند . لذا باید شهرداری ، ادارات و ارگان های مختلف و مردم با همکاری و مشارکت بیش از گذشته ، در حل مشکلات فوق کوشا باشند .

در پایان باید یک بار دیگر به پتانسیل و ظرفیت نام خوب شهرستان جوانرود به عنوان قطبی تجاری اشاره کرد و امیدوار بود مسئولین نیز با ایجاد زیرساخت های مناسب به این ظرفیت مناسب در بیکارترین استان کشور اهمیت بیشتری داده و زمینه توسعه پایدار را در استان فراهم کنند .

با مشارکت مردم و با  حمایت مسئولین در روستا ها در قالب بوم گردی به توسعه گردشگری در این شهرستان می توان کمک کرد

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

ریگا انلاین |