شما اینجا هستید
آرشیو هفته نامه » نیاز کرمانشاه به کارخانه قند سوم/ تولید سالانه ۱.۳ میلیون تن چغندر در استان

منبع ایسنا

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به نیاز استان به احداث کارخانه قند سوم، گفت: با چند سرمایه‌گذار وارد مذاکرده شده‌ایم که امیدوارم هرچه سریعتر به نتیجه برسیم.

علی چاله چاله ، اظهار داشت: کرمانشاه یکی از استانهای برتر کشور در حوزه تولید چغندرقند به شمار می‌رود و رتبه دوم سطح زیرکشت و تولید چغندر کشور را در اختیار دارد.

وی سطح زیر کشت چغندر بهاره را ۱۲ هزار هکتار و چغندر پاییزه را شش هزار هکتار عنوان کرد و افزود: در مجموع تولیدات سالانه این محصول در استان به یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن می‌رسد.

چاله چاله با اشاره به نیاز مبرم استان به کارخانه قند سوم، خاطرنشان کرد: ظرفیت دو کارخانه قند فعلی استان برای فراوری چغندرقند تولیدی استان کفایت نمی‌کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: هم اکنون حدود ۵۰۰ هزار تن از چغندر تولیدی استان در کارخانه‌های قند اسلام آبادغرب و بیستون فرآوری می‌شود.

وی یادآوری کرد: برای احداث و راه‌اندازی کارخانه قند سوم با چند سرمایه‌گذار وارد مذاکرده شده‌ایم که امیدوارم هرچه سریعتر به نتیجه نهایی برسیم و شاهد عملیاتی شدن احداث این کارخانه باشیم.

چاله چاله یادآوری کرد: سفر آتی رئیس جمهور به کرمانشاه فرصت بسیار خوبی است تا روی موضوع احداث کارخانه قند سوم استان مذاکره شود و امیدوارم این مذاکرات به سرانجام برسد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

ریگا انلاین |