بازدید مستمر وارتقای کیفیت نان در دستور کار گروه آرد ونان شهرستان جوانرود
معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری جوانرودبر ضرورت رضایتمندی مردم در تامین نان مناسب و باکیفیت تاکید کرد و گفت : نظارت مستمر بر نحوه پخت نان ، عرضه نان مناسب وبهداشتی از سوی دستگاههای ذیربط باید به صورت مستمر در دستور کار باشد.
محمود امیری در جلسه کار گروه آردو نان شهرستان جوانرود اظهارداشت: در ارتقای کیفیت نان ، اجرای مقررات در ساعات پخت نان ،تکریم ارباب رجوع،ورعایت اصول بهداشتی از سوی دستگاههای نظارتی با حساسیت مد نظر قرار گیرد
وی با بیان اینکه ۳۳ در صد نانوایی در جوانرود روز جمعه تعطیل هستند افزود : با توجه به مسافر پذیر و نیاز مردم به نان باید تدابیری اندیشیده شود که زمینه برای فعالیت تعدادی از نانوایی در روز جمعه فراهم شود.
امیری خاطر نشان کرد: متصدیان نانوایی ها باید در تهیه و توزیع نان مورد نان مردم نهایت دقت را مد نظر داشته وضمن رعایت بهداشتی ، مقررات قانونی هم رعایت کنند.
مدیر اداره صنعت ، معدن و تجارت شهرستان جوانرود نیز گفت : ۵ نانوایی متخلف شناسایی وبه تعزیرات معرفی شدند.
عثمانی اظهارداشت: این نانویی ها ۶ میلیون و ۲۷۰ هزار تومان جریمه شدند.
وی کم فروشی ،عدم رعایت ساعات کار واصول بهداشتی را از مهمترین دلایل این نانوایی ها اعلام کرد.
خبرنگار: نگار رستمی
- امیر ابراهیمی
- کد خبر 27228
- بدون نظر
- پرینت