مدیر آموزش و پرورش روانسر با بیان اینکه ازدواج، جذب در بازار کار و عدم علاقه به تحصیل از مهمترین دلایل ترک تحصیل در این شهرستان است، گفت: ۱۳۵ نفر بازمانده از تحصیل در روانسر شناسایی شدند.
کامران حسین زاده روز پنجشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش روانسر افزود: مدارس از راه دور این شهرستان مدارس مجری طرح آشتی با آموزش (آبا) هستند که با تشکیل و برگزاری کلاس های اقماری، افراد بازمانده از تحصیل را آموزش می دهند.
وی تصریح کرد: آموزش این افراد گروهی و به صورت حضوری، نیمه حضوری و غیرحضوری برگزار می شود و افراد حقیقی، حقوقی، انجمن ها و سمن های مردم نهاد حامیان اصلی طرح آشتی با آموزش هستند.
وی همکاری هر چه بیشتر دستگاههای خدمات رسان برای مشارکت خیرین در امر مدرسه سازی و عدم قطع انشعابات مدارس را خواستار شد.
امام جمعه روانسر نیز پیشرفت جامعه را در گرو پیشرفت آموزش و پرورش دانست و گفت: ترک تحصیل باعث بروز آسیب های اجتماعی می شود و موضوع آشتی با آموزش (آبا) باید به طور جدی در این شهرستان اجرایی شود.
ماموستا ملا سید محمد محمدی افزود: خلل در کار آموزش و پرورش انحطاط فرهنگی، اجتماعی و انسانی جامعه را به دنبال دارد و همه ادارات موظف به خدمات رسانی بدون محدودیت به آموزش و پرورش هستند.
فرماندار روانسر نیز گفت: هزینه در آموزش و پرورش سرمایه گذاری برای پیشرفت جامعه است چرا که عامل اصلی پیشرفت هر جامعه ای بهادادن به نهاد آموزش و پرورش است.
سعدی مصطفی زاده بر اجرای دقیق تر و هر چه بهتر طرح آشتی با آموزش در روانسر تاکید کرد و اظهار داشت: ترک تحصیل جوانان این شهر باید آسیب شناسی شود.
وی اضافه کرد: همه ادارات خدمت رسان از جمله اداره آبفا، برق، مخابرات و گاز باید به آموزش و پرورش و مدارس نگاه ویژه داشته باشند و از قطع انشعابات مدارس خودداری کنند.
وی بر همکاری و هماهنگی در امر تسهیل ساخت و ساز مدارس توسط خیرین مدرسه ساز و رفع موانع تاکید کرد.
شهرستان روانسر با ۴۷ هزار نفر جمعیت در ۶۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.
- امیر ابراهیمی
- کد خبر 13421
- بدون نظر
- پرینت