به گزارش ریگا انلاین به نقل از ایرنا
یکی از خریدهای خانوادهها در آستانه عید نوروز و سال نو برای تکمیل سفره هفت سین، ماهی قرمز است اما کارشناسان، نگهداری این گونه جانوری در خانه را نیازمند رعایت برخی از اصول بهداشتی، آگاهی و توجه میدانند.
خریداری و نگهداری ماهی قرمز برای سفره هفت سین به عنوان نماد زندگی و شادابی، از موضوعات قابل تامل و گاهی دغدغه متولیان سلامت جامعه است که لازم است در این خصوص اطلاعات درست و کاربردی به مردم داده شود.
در همین راستا اداره کل شیلات استان کرمانشاه در آستانه سال جدید نکات بهداشتی و ضروری را در خرید و نگهداری ماهی قرمز برای آگاهی عموم مردم اعلام کرد.
ماهی قرمز از نژاد کپورچهها است که به عناوین ماهی طلایی، ماهی گلی و ماهی حوض هم شناخته میشود، این ماهی در اصل همهچیزخوار و زیستگاه اصلی آن، سیبری و جنوب شرقی آسیا است.
چینیها اولین بار، نزدیک به هزار سال پیش، اهلیسازی این ماهی را به عهده گرفتند، طول عمر ماهی قرمز بین ۲۵ تا ۴۰ سال اعلام شده ولی به دلیل سهل انگاری در نگهداری آن معمولا چند ماه بیشتر عمر نمی کند.
نکات مهم در نگهداری ماهی قرمز
۱) ظرف مناسب نگهداری ماهی قرمز: ماهیان قرمز نیاز به اکسیژن محلول در آب زیادی دارند و استفاده از یک تنگ ماهی دهن گشاد جهت اکسیژن رسانی از ضروریات نگهداری ماهی قرمز است، هر چه سطح مقطع بالای تنگ کوچک تر باشد، اکسیژن کمتری می تواند وارد آب شود.
همچنین هر ماهی قرمز به ۲۰ لیتر آب نیاز دارد ولی در صورتی که با محدودیت فضا مواجه هستید باید تنگی را انتخاب کنید که به ازای هر ماهی ۵.۵ لیتر آب گنجایش داشته باشد.
- امیر ابراهیمی
- کد خبر 21166
- بدون نظر
- پرینت