شما اینجا هستید
آرشیو هفته نامه » ضرورت راه‌اندازی شیفت شب نانوایی‌ها؛ هر منطقه یک نانوایی/ پیگیری راه‌اندازی مجتمع‌های نان در کرمانشاه/ مردم از کیفیت نان گله‌مند هستند/ تاکید بر افزایش کیفیت نان و آموزش نانوایان

استاندار کرمانشاه افزایش کیفیت نان را یک مطالبه جدی دانست و با بیان اینکه تهیه نان یک نیاز مستمر شهروندان است، گفت: در برخی از ساعات از جمله ۸ شب به بعد تهیه نان از نانوایی‌ها برای شهروندان امکان پذیر نیست که لازم است ساعت کار تعدادی از نانوایی های کرمانشاه افزایش یابد و تا نیمه شب به مردم خدمت‌رسانی کنند.

 دکتر منوچهر حبیبی صبح امروز یکشنبه در نشست با اتحادیه خبازان با بیان اینکه نان در سبد غذایی مردم نقش مهمی دارد، اظهار داشت: افرایش کیفیت نان بسیار مهم و ضروری است که بخشی از آن به کیفیت آرد و بخش دیگر به نحوه اجرا توسط خبازی‌ها بازمی گردد.

استاندار کرمانشاه افزود: نان یکی از کالاهای ضروری در سبد غذایی مردم است که نقش مهمی در رضایت‌مندی دارد.

وی با اشاره به سختی کار خبازی‌ها ادامه داد: فعالیت نانوایی‌ها باید به‌موقع و منظم باشد؛ ساعت کاری مشخص داشته باشند.

مدیر ارشد استان با تاکید بر لزوم ارائه نان با کیفیت به مردم گفت: مردم در حال حاضر گله‌مند هستند و در بحث کیفیت نان حرف برای گفتن دارند.

دکتر حبیبی با انتقاد از تنوع پایین نان در استان عنوان کرد: نان‌های متنوعی از جمله لواش، تافتون، سنگکی سنتی، سنگکی صنعتی و … باید به سهولت در دسترس همه مردم باشد.

استاندار کرمانشاه افزایش کیفیت نان را یک مطالبه جدی دانست و با بیان اینکه تهیه نان یک نیاز مستمر شهروندان است، گفت: در برخی از ساعات از جمله ۸ شب به بعد تهیه نان از نانوایی‌ها برای شهروندان امکان پذیر نیست که لازم است ساعت کار تعدادی از نانوایی های کرمانشاه افزایش یابد و تا نیمه شب به مردم خدمت‌رسانی کنند.

مدیر ارشد استان بیان داشت: هشت منطقه در شهر کرمانشاه وجود دارد که پیشنهاد می‌شود در هر منطقه یک نانوایی شیفت شب داشته باشد و این رویه بعد از بررسی و تصمیم‌گیری در شهرستان‌ها نیز پیگیری خواهد شد.

دکتر حبیبی ادامه داد: بخش خصوصی و یا خود اتحادیه خبازان برای راه‌اندازی مجتمع‌های نان پای کار بیاید و حمایت‌های لازم از آن‌ها صورت خواهد گرفت؛ هم برای تامین نیاز مردم و نیز با توجه به گردش‌پذیر بودن استان توجه به مقوله می‌تواند مهم و اثربخش باشد تا محلی برای عرضه انواع نان در یک مکان واحد به جهت تسهیل در ارائه خدمت به مردم وجود داشته باشد.

مدیر ارشد استان گفت: بیش‌ترین یارانه دولت در بخش آرد و نان است که باید نظارت جدی بر این بخش شود و توسط سیستم دولتی و اتحادیه صورت پذیرد.

دکتر حبیبی ادامه داد: بانک سپه مکلف شود تسهیلات مورد نیاز خرید ژنراتور را پرداخت کند و در صورت عدم پرداخت اعلام شود تا این قضیه در پایتخت پیگیری شود.

استاندار کرمانشاه بیان داشت: گندم هر استان صد درصد گندم جامع و کاملی نیست و نیازمند مخلوط شدن با گندم مناطق دیگر است که شرکت غله باید آن را دنبال کند.

مدیر ارشد استان افزود: افزایش سهمیه آرد نانوایی‌ها را از طریق ملی پیگیری خواهم کرد.

منبع : روابط عمومی استانداری کرمانشاه

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

ریگا انلاین |