true
true
true
true
طبق بررسیهای یک مرکز پزشکی دانشگاه ایالتی اوهایو، هر گروه خونی غذاهای خاصی دارد که هر فرد باید طبق گروه خونی خود آنها را مصرف و برای کاهش وزن، بهبود سلامت گوارشی و سلامت کلی از برخی مواد غذایی نیز اجتناب کند. اتفاقی که توسط یک پزشک متخصص طب طبیعی، «پیتر جی. دآدامو» مطرح و در سال ۱۹۹۶ کتابی دربارۀ آن تالیف شد./ایسنا
- امیر ابراهیمی
- کد خبر 16044
- بدون نظر
- پرینت
true
true
false
true
true
لینک کوتاه
https://regaonline.ir/?p=16044
true
true
true
true