منبع ایرنا
نگرشهای متفاوتی در مصرف آب ماست وجود دارد. هنگامی که صحبت از این ماده غذایی میشود عدهای بر این باورند که باید آن را دور ریخت و برخی دیگر بر خلاف نظریه اول، اصرار دارند که باید آن را مصرف کرد. ما در این مطلب برای شما درباره آن خواهیم گفت.
ماست در کشور ما جزو محصولات پرمصرف سنتی است که در سبد کالایی ایرانیها یکهتازی میکند. این ماده غذایی در تابستان با آبدوغ خیار بعنوان غذایی اصلی و در کنار آبگوشت و کباب بعنوان غذای فرعی در سفره ها طنازی میکند.
اگر در خانه ماست را تهیه کنید متوجه میشوید که بر روی سطح آن آب ایجاده شده است. مایعی زرد رنگ و کدر که در بیشتر مواقع با برشی از ماست، در آن بخش جمع می شود. به این مایع آب ماست یا سرم شیر میگویند.
این نوع آب در درون خود دارای کلسیم، پتاسیم، پروتیئن و کمی چربی است. شما میتوانید هنگام استفاده از ماست با کمی از همان آب، آن را ترکیب کرده و یا به طور کامل آن را با ماست موجود مخلوط کنید. این نوع ترکیب باعث از بین نرفتن خواص ماست میشود.
آب ماست همچنین در خود میزانی از مواد معدنی، پروتئین ویتامینها از جمله ویتامینهای خانواده B مانند B۲ و B۶ را دارد. وجود این نوع ویتامین برای کسانی که ملزم به رعایت رژیم پروتئین و یا چربی هستند، میتواند بهترین گزینه باشد. همچنین وجود کلیسم و اسید لاکتیک در این ماده غذایی غیرقابل انکار است.
آب ماست حتی میتواند برای کسانی که از خوردن شیر به دلیل وجود پروتئین منع شدهاند، مفید باشد. این نوع از پروتئین جایگزینی خوبی برای شیر است.
- امیر ابراهیمی
- کد خبر 26538
- بدون نظر
- پرینت